Onze kaart
SOEPEN ~ POTAGES |
|
Dagsoep ~ Potage du jour |
€6.00 |
Kreeftensoep ~ Bisque de homard |
€9.50 |
KOUDE VOORGERECHTEN ~ ENTREES FROIDES |
|
Gerookte zalm extra zacht ~ Saumon fumé extra-doux |
€17.00 |
Salade van handgepelde garnalen ~ Salade de crevettes épluchée à la main |
€24.00 |
Tomaat met handgepelde garnalen ~ Tomate crevettes (1 st) |
€24.00 |
Tomaat en mozarella ~ Tomate Mozarella |
€17.50 |
WARME VOORGERECHTEN ~ ENTREES CHAUDES |
|
Kaaskroketten ~ Fondue au Parmesan |
€15.00 |
Garnaalkroketten ~ Croquettes aux crevettes |
€16.00 |
Gefrituurde Tongreepjes met Tartaarsaus |
€16.50 |
VISGERECHTEN ~ LES POISSONS |
|
Visbereiding van de dag ~ Suggestion de poisson du jour |
€24.00 |
Gebakken slibtongetjes uit Zeebrugge ~ Solettes Meunière de Zeebruges |
€28.00 |
Gepocheerde grietbotfilet op Oostendse wijze |
€29.00 |
Paling in 't groen - in de room - gebakken met tartaarsaus |
€31.00 |
VLEESSGERECHTEN ~ LES VIANDES |
|
Steak salade |
€22.50 |
Steak poivre, Steak champignons |
€26.00 |
Irish “Rib eye” Béarnaise |
€27.00 |
Filet pur salade |
€28.00 |
Filet pur poivre, Filet pur champignons |
€31.50 |
Chateaubriand béarnaise (2cvts) |
€60.00 |
½ kip salade of appelmoes ~ ½ poulet salade ou compote |
€19.00 |
½ kip champignons ~ ½ poulet Archiduc |
€22.50 |
Kalfsmédaillon met groenten |
€25.00 |
SUPPLEMENTEN ~ SUPPLEMENTS |
|
Portie friet ~ Portion de frites |
€3.00 |
Mayonaise ~ Tartare |
€1.00 |
Béarnaise ~ Mousseline |
€3.50 |
Gemengde sla ~ Salade mixte |
€5.00 |
Groene sla ~ Salade verte |
€3.00 |
Portie groenten ~ Portion de légumes |
€5.00 |
Onze menu's

MENU €29Soep ~ Potage Of/Ou Kreeftensoep ~ Bisque de homard (+3€) *** Médaillon de veau aux légumes Of/Ou Mechelse koekoek met druifjes Of/Ou Visbereiding van de dag *** |
Suggesties van de chef - Suggestions du chef
Suggesties van de chef - Suggestions du chef |
Hollandse Maatjes
|
€16,00 |
Gebakken gambas met zachte curry en wilde rijst |
€22,00/€32,00 |
Bretoense artisjok met mosterdvinaigrette |
€16,50 |
Mechelse koekoek met druifjes |
€25,00 |
Kalfsniertjes zoals te Dijon |
€26,00 |
Gepocheerde jonge tarbot met Mousselinesaus |
€26,00 |
Tussenribstuk Côte à l'os béarnaise (2cvts) |
€60.00 |
Mosselen met witte wijn Moules vin blanc |
€28,50 |