Onze appartementen

Onze Appartementen

We bieden verschillende ruime appartementen aan elk met hun eigen charme. Klik hier voor meer vrijblijvende informatie.

Appartement 1

Appartement 1

Grote appartement op het eerste verdiep met 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 douchecel, volledig ingerichte keuken met vaatwas enz. een living met eetkamer, groot zuidgericht terras en zeer mooi panorama over het zoutepolder, 2 toiletten, een ruimte voorzien van wasmachine en droogkas, 2 toiletten met andere woorden: alle komfort.

Appartement 2

Ruime appartement op het eerste verdiep aan de achterkant van het gebouw met zuidgericht groot terras 1 slaapkamer, douchecel, keuken, living met slaapbank dus altijd plaats voor 4 personen.

Appartement 3

Iets kleinere appartement op het eerste verdiep met 1 slaapkamer een klein terras. Keuken, douchecel, living met slaapbank dus altijd plaats voor vier personen.

Appartement 4

Mooi appartement op het tweede verdiep met 1 slaapkamer, douchecel, ingerichte keuken, toilet, klein zuidgericht terras, living en eethoek met panoramisch zicht en slaapbank dus altijd plaats voor vier personen.

Appartement 5

Mooi appartement op het tweede verdiep met panoramisch zicht, 2 slaapkamers, toilet, keuken, badkamer, living met eethoek (geen terras)...

Appartement 6

Ruime appartement op het tweede verdiep met 2 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken, ruime living met eethoek, klein zuidgericht terras.